Montreal Canadiens går vidare till finalen 4-2

Stanley Cup-semifinalea 2021 fortsätter. I detta spel bytte Vegas Golden Knights igen, och Montreal Canadiens, klädd i en NHL Ishockey Tröjor, gjorde inga justeringar i uppställningen. Som ett resultat släpar Montreal Canadiens efter sina motståndare lite på scenen, men tar alltid ledningen i poängen. Till slut besegrade Montreal Canadiens Vegas Golden Knights 3-2 och eliminerade motståndaren 4-2 med en totalpoäng på 4-2, vilket ledde till finalen.

I början av matchen matchades de två sidoa jämnt. I den 14: e minuten ledde Montreal Canadiens 1-0. Men den här gången slogs Vegas Golden Knights inte av tryck. Laget tog bara 1 minut för att utjämna 1-1. De två sidoa fortsatte att dö i andra kvartalet, men i spelets 10: e minut hjälpte Montreal Canadiens-lagets utförande återigen dem att ta ledningen, 2-1. Efter det var spelet mycket oroligt. Vegas Golden Knights fick fler chanser två gånger, men de lyckades fortfarande inte göra mål. Bara 1 minut in i det tredje kvartalet jämnade Vegas Golden Knights ut igen och matchen slutade med 2-2 i slutet av ordinarie tid. In i övertid.

På övertid tog Vegas Golden Knights initiativet. De attackerade kontinuerligt och Montreal Canadiens kunde inte andas. Men vid en och en halv minut startade Montreal Canadiens, i en Montreal Canadiens tröjor en kontring och gjorde bollen. Till slut vann Montreal Canadiens 3-2 övertid. Den totala poängen eliminerade Vegas Golden Knights 4-2 och gick in i finalen.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 209 تاريخ : 5 / 4 / 1400 ساعت: 2:39 PM