Minnesota Wild slog Carolina Hurricanes

En hård säsongsmatch ägde rum i Raleigh, North Carolina, mot Minnesota Wild och Carolina Hurricanes. Så vem blir den slutliga vinnaren som bär NHL Tröjor? Till slut hade Minnesota Wild en absolut fördel och besegrade Carolina Hurricanes med 5-2.

Efter den 14:e matchminuten började situationen förändras. Necas gjorde det första målet, 1-0. Men efter bara tre minuter kvitterade motståndaren. Matchen gick in i den tredje kvarten innan de två sidoa utökade gapet. Kirill Kaprizov, klädd i en Minnesota Wild tröjor, gjorde ett hattrick på 17 minuter och 59 sekunder, vilket utökade poängfördelen till 4-2. Fram till slutet av matchen låste de två lagen ställningen till 5-2. .

Kirill Kaprizov gjorde ett hattrick för att hjälpa laget att vinna på PNC Arena. Detta är ytterligare en fantastisk prestation i hans historia. Jag hoppas att han kommer att fortsätta arbeta hårt och uppnå fler prestationer i framtiden.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 17 تاريخ : 3 / 11 / 1402 ساعت: 2:07 PM