Vegas Golden Knights besegrade Montreal Canadiens på övertid

Den 21 juni undertryckte Montreal Canadiens, som satt på Bell Arena hemma, Vegas Golden Knights. Det tredje kvartalet utjämnades av Vegas Golden Knights. I övertidsspelet gjorde tonåringen i Vegas Golden Knights tröjor poängen för att hjälpa Vegas. Golden Knights besegrade Montreal Canadiens och de två lagen uppgick till 2-2.

I den tredje matchen av de två lagen undertryckte Vegas Golden Knights Montreal Canadiens och förlorade matchen under de senaste två minutea på grund av ett målvaktfel. Dagens spel Vegas Golden Knights-tränare valde avgörande den ersättande målvakten att starta. Efter början av första kvartalet ändrade Montreal Canadiens sitt passiva försvar i de tre första matchea och fortsatte att hota Vegas Golden Knights-mål genom vackra kontringar. Men ingen gjorde ett mål och ingen av sidoa gjorde ett mål i slutet av första kvartalet. Under andra kvartalet undertrycktes Vegas Golden Knights uppenbarligen av Montreal Canadiens och Montreal Canadiens blev mer och mer modiga. Montreal Canadiens ledde 1-0 genom andra kvartalet.

Bärande en NHL Ishockey Tröjor i tredje kvartalet, utnyttjade Vegas Golden Knights till slut chansen att göra bollen på 10 minuter och 37 sekunder. De två sidoa drog in ordinarie tid och spelet gick in i övertid. Övertiden startade bara 1 minut och 18 sekunder. Tonåringen från Vegas Golden Knights grep chansen att döda Montreal Canadiens. Till slut besegrade Vegas Golden Knights Montreal Canadiens 2-1, och totalresultatet var 2-2. Detta är Montreal Canadiens första övertidsförlust i årets slutspelet. Det femte spelet av de två lagen börjar två dagar senare på Deutsche Telekom Arena i Las Vegas.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 199 تاريخ : 31 / 3 / 1400 ساعت: 3:39 PM