Montreal Canadiens besegrade Vegas Golden Knights 3-2 för att återfå en seger

Vegas Golden Knights, som spelade på Deutsche Telekom Arena hemma, förlorade 2-3 för Montreal Canadiens, och de två sidoa gjorde 1-1.

I det första spelet av de två lagen hade Vegas Golden Knights en absolut fördel på scenen, och Montreal Canadiens målvaktsprestanda var oroande. Montreal Canadiens defensiva system verkar inte kunna hitta ett bra sätt att möta Vegas Golden Knights-försvarare. Dessutom har den långa viloperioden och tidsskillnaden mellan östkustlagets besök på västkusten begränsat prestanda för Montreal Canadiens som bär NHL Ishockey Tröjor.

Efter att spelet startade var Montreal Canadiens som förväntat. Vid 6 minuter och 12 sekunder av första kvartalet tog Montreal Canadiens chansen att göra mål och tog ledningen 1-0. Vid 16 minuter och 30 sekunder utökade Montreal Canadiens poängen och ledde Montreal Canadiens 2-0 i slutet av första kvartalet. Så snart andra kvartalet kom, spelade målvakten i Montreal Canadiens modigt och gjorde många räddningar i rad för att hålla Montreal Canadiens-målet intakt. Montreal Canadiens motattack på 17 minuter och 45 sekunder av andra kvartalet, och ställningen blev 3-0. På 18 minuter och 46 sekunder återhämtade sig Vegas Golden Knights ett mål och Montreal Canadiens tog en 3-1 ledning i slutet av andra kvartalet. Under tredje kvartalet inledde Vegas Golden Knights en stark attack. Vid 14 minuter och 46 sekunder utnyttjade Vegas Golden Knights möjligheten för belägringshalvan för att få ytterligare en poäng. Montreal Canadiens, klädd i en Montreal Canadiens tröjor, klarade testet i sista stund och slutligen tog Montreal Canadiens bort 3-2 En dyrbar seger. Stora poängen var 1-1. Två dagar senare kommer de två lagen att fortsätta tävla på Bell Arena i Montreal.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 207 تاريخ : 27 / 3 / 1400 ساعت: 4:25 PM