Montreal Canadiens sopade Winnipeg Jets 4-0 för att gå vidare till semifinalen

Stanley Cup-slutspelet 2021 fortsatte. I det fjärde fokuset i Northe Division Finals var Montreal Canadiens, klädd i en NHL Ishockey Tröjor, i vördnad, och hela spelet upptar en överväldigande fördel, även om Winnipeg Jets drog spelet till övertid. , Men genom den hårda övertidsstriden besegrade Montreal Canadiens fortfarande Winnipeg Jets med 3-2 och svepte Winnipeg Jets med 4-0 och blev det första laget som gick vidare till semifinalen.

Före matchen gjorde Montreal Canadiens, klädd i en Montreal Canadiens tröjor, justeringar i uppställningen på grund av skador. Winnipeg Jets gjorde inga större justeringar i uppställningen. Från första kvartalet till 8: e minuten utnyttjade Montreal Canadiens chansen att spela mer och mindre för att ta ledningen, 1-0 Montreal Canadiens ledande. Sedan dess har hemmalagets offensiv inte minskat. I den 19: e minuten utvidgade de sin ledning och ställningen blev 2-0. Under andra kvartalet inledde Winnipeg Jets-teamet en motattack. På mindre än två minuter öppnade de situationen och gjorde 2-1 genom spelaas samarbete. Efter mer än 3 minuter utjämnade den livliga Winnipeg Jets 2-2. Sedan dess lanserade Montreal Canadiens en offensiv frenesi. Den andra halvan av andra och tredje kvartalet kontrollerade helt rytmen på fältet, men Winnipeg Jets-laget höll poängen och drog spelet till övertid.

Sedan varade förlängningen bara 1 minut och 39 sekunder, och Montreal Canadiens tog tillfället i akt att sätta ställningen till 3-2. Montreal Canadiens passerade denna övertids seger och svepte Winnipeg Jets 4-0 och blev det första laget som går in i semifinalen.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 195 تاريخ : 18 / 3 / 1400 ساعت: 7:10 PM